сряда, 14 януари 2015 г.

Нова секция  Мотоциклетни масла

Заповядайте в новата ни секция Мотоциклетни масла. Тук ще намерите висококачествени мотоциклетни масла на японския производител ENEOS.

Кратка информация за ENEOS:


Nippon Oil Corporation — една от най-големите нефтени компании в Япония.

Маслата «ENEOS» се произвеждат в най-голямата рафинерия MICHANG OIL INDUSTRIAL (Южна Корея) по лиценз и контрол на процеса «Nippon Oil Co." (Япония). Производство на масла «ENEOS» Южна Корея използват японски добавки, довели до настоящото японското качество на достъпна цена. Марката «ENEOS» е съобразена с международните стандарти за качество и препоръчителните практики на американската, европейската и японска техника.
Nippon Oil Corporation е най-голямата петролна компания в Япония. Тя е основана на 1-ви април 1999 г. чрез сливането на Niрроn Oil Co., Ltd. и Mitsubishi Oil Со., Ltd. Дейността на Nirron Oil Corporation представлява интегрирано взаимодействие между секторите на нефтодобива, нефтопреработката и продажба на нефтопродукти. Ние предлагаме продукти и услуги от най-високо качество и не само в Япония, а и в цял свят. Нашите клиенти и потребители могат напълно да се доверите ENEOS марка. NIPPON OIL CORPORAITION стана официален спонсор и доставчик на моторни и трансмисионни масла за екипажа на BAR HONDA и JORDAN в състезанията на FORMULA – 1.
През 2003 – 2004 г. на рали Париж– Дакар корпорацията два автомобила Mitsubishi Pajero Evolution и в състава на знаменития английски екипаж Ralli – Art за седми път стана световен шампион. Значително влияние върху живота на двигателя и разхода на гориво имат характеристиките и качеството на маслото на двигателя. Способността на маслото да се осигурява стабилна работа под натиск и максимално да се намали разхода на гориво издигат маслата ENEOS на световно ниво.








Няма коментари:

Публикуване на коментар